[ slobo klajic @ 01.01.2010. 21:34 ] @
Molim administratore i moderatore da ako je moguce vrate temu koja je bila ovde a u njoj je bilo resenje uklanjanja ikonice bluetotha sa descopa brisanjem odredjenog registra,
dakle tema u pretrazi nalazim ali ne mogu da je otvorim

[es] - Windows desktop
Windows desktop - Windows 9x/2000/XP/2003/Vista/7 desktop platforme. ... Kako ukloniti ikonicu bluetooth sa desctopa ...
www.elitesecurity.org/f41-11-Windows-desktop - Keširano

Pomagajte ili mi dajte link gde je pisao kako da brisanjem odredjenog reistra uklonim ikonicu
[ slobo klajic @ 03.01.2010. 11:20 ] @
Pitam se koji je problem i prosto ne verujem da od 50-ak ljudi koji su pregladali ovu temu nema nijdan od administratora ili moderatora da mi pomogne ili odgovori u cemu je problem pa se prethodno gore navedena tema ne moze oziveti ili iz nje izvuci trazena pomoc.

Ponovo molim prijatelja koji mi je na uklonjenu temu dao putanju linka na kome sam nasao resenje kako da brisanjem odredjenog registra uklonim ikonicu bluetotha /bluesoleil/ sa desctopa
[ Miroslav Jeftić @ 03.01.2010. 11:34 ] @
Ja recimo nemam pojma o kojoj temi je reč. Na ovom forumu ima puno tema.
[ Goran Mijailovic @ 03.01.2010. 12:58 ] @
Ja ne uspevam da je nadjem, ako je postojala bas ovde.
[ slobo klajic @ 03.01.2010. 13:13 ] @
pa u prvom postu sam dao tacne podatke gde je bila pod imenom "Kako ukloniti ikonicu bluetooth sa desctopa" posto je nisam nasao uguglao sam ovaj naziv i izbacilo mi je da je njena lokacija
evo rezultata

es] - Windows desktop
Windows desktop - Windows 9x/2000/XP/2003/Vista/7 desktop platforme. ... Kako ukloniti ikonicu bluetooth sa desctopa ...
www.elitesecurity.org/f41-11-Windows-desktop - Keširano

ALI TAMO JE NEMA
[ Take 5 @ 03.01.2010. 13:34 ] @
Teme nema, ali nas to ne sprečava da ponovimo rešenje?

Metod 1
Citat:
Just follow this - - right click on the desktop and select properties - then on desktop tab click Customize Desktop - then on general tab, click Clean Desktop Now icon - select My Bluetooth Places icon, then finish wizard. - A folder called Unused Desktop Icons will be created on the desktop with the My Bluetooth Places icon in it. - Delete this folder - Wallah!!!

Metod 2
Uvesti sledeći reg file, potom restartovati mašinu
Code:
Windows Registry Editor Version 5.00
9
[HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{6af09ec9-b429-11d4-a1fb-0090960218cb}\ShellFolder]
"HideOnDesktopPerUser"=""

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\HideDesktopIcons]

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\HideDesktopIcons\ClassicStartMenu]
"{6af09ec9-b429-11d4-a1fb-0090960218cb}"=dword:00000001

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\HideDesktopIcons\NewStartPanel]
"{6af09ec9-b429-11d4-a1fb-0090960218cb}"=dword:00000001

PS
How to Remove My Bluetooth Places Icon from Windows 7 Desktop
[ slobo klajic @ 03.01.2010. 20:26 ] @
Ok buraz, hvala lepo - problem resen ali ne ni na jedan od ova dva nacina vec iz posta sa adrese koju si prilozio:

1. Click the "Start" button, and type "regedit" in the search box, then press Enter.
2. Browse the list as HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Desktop\NameSpace.
3. In the right pane, locate the sub-key with the default value of My Bluetooth Places. Delete this sub-key.
4. Press F5 to refresh your screen, and then the icon will be gone.

Radi se o Visti tako da ako neko ima problem - da ne luta-