[ lazar00 @ 03.01.2010. 23:41 ] @
Zdravo ljudi! Treba mi pomoc oko MikroTik-a verzija 3.30,dobio sam masinu sa tim mikrotikom,sve je radilo super,pppoe je radio perfektno do pre par sati kada je prestao da propusta izlaz na internet.Pokrenem pppoe sa svog racunara i ocekujem da dobijem na browseru google.rs,a dobijem odgovor da stranica ne moze biti pronadjena. Kada pristupim samom MirkoTiku, u "PPP/Active Connections" uopste nema prikaza da je aktivna konekcija PPPOE,stoji prazan prostor. U delu "Wireless/Registration vidim da sam konektovan na ruter i vidim svoju MAC adresu.Ali pppoe i dalje nece da radi. Kada otvorim terminal i pokusam nesto da pingujem dobijem odgovor od rutera sledeci: otvaranjem terminala u krug ide sledeci text Code: [admin@game] > echo: pppoe,ppp,info pppoe-out1: initializing... echo: pppoe,ppp,info pppoe-out1: dialing... [admin@game] > echo: pppoe,ppp,info pppoe-out1: terminating... - disconnected echo: pppoe,ppp,info pppoe-out1: disconnected [admin@game] > ovo mi izvestava kada pokusavam da pingujem google.rs Code: [admin@game] > ping google.rs invalid value for argument address a zatim nastavlja da ponavlja i tako u krug Code: [admin@game] > echo: pppoe,ppp,info pppoe-out1: initializing... echo: pppoe,ppp,info pppoe-out1: dialing... [admin@game] > echo: pppoe,ppp,info pppoe-out1: terminating... - disconnected echo: pppoe,ppp,info pppoe-out1: disconnected [admin@game] > Ako neko moze da mi pomogne da resim ovaj problem,bio bih mnogo zahvalan! |