[ DAWEZ @ 04.01.2010. 01:01 ] @
| pre svega da pozdravim admine i moderatore ovog sajta a dugo da pitam da li neko moze da mi pomogne kao da instaliram xp a da srusim vistu, uspevam da srusim vistu a, xp ne mogu nikako da stavim probao i iz biosa i particije i da sve ne nabrajam, pa da li mi moze bilo ko pomoci i kako da postavim ovde jedan file o mom kompijuteru pa da znate sta daa radim. Notebook ili Lap-Top Toshiba stariji model L40-139 imam drivere i za xp, vistu i windows 7. unapred hvala svima na forumu. . . . |
[ despot77 @ 04.01.2010. 08:08 ] @
Koji XP koristiš, bez SP ili sa SP, ako je bez SP, onda ti nedostaju drajveri za SATA HDD... Preporuka ako imaš mogućnost nabavi XP sa integrisanim SP3 i u njemu imaš potrebne drajvere te bi instalacija trebala da ide normalno...
[ DAWEZ @ 05.01.2010. 00:33 ] @
Neće ništa da radi sem Recovery ADD_ON disca koji sam dobio uz notebook računar. Ni Windows SP1 SP2 SP3 Imam na Visti SP1 I SP2 Cak sam probao i sa Minipie xp ali ništa. Ne znam šta da uradim. Unapred hvala.
[ DAWEZ @ 05.01.2010. 00:34 ] @
I ne koristim xp nego vistu? I sve mi je stari model ATA a ne sata ma kanta od notebook-a ali šljaka. i Ata mi je i dvd rw.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.