[ Aladar74 @ 04.01.2010. 15:46 ] @
dakle, da prvo napisem da nisam bas neki expert gledano za iformatiku, tako da vas molim da mi odgovarate razumljivom terminologijom!!!! dakle imam problem s reinstalaciom OS vista32/bit, posjedujem laptop Toshiba L40-10Q na kojem evo vec 2 godine radi vista... do sada je sve bilo poprilicno solidno.... ali u zadnje vrijeme mi uzasno usporava, javljju se problemi s browserima itd.. itd.... dakle zelim da rainstaliram komplet disc.. i da dignem vistu na novo.... sve dokumenata sto su mi bitni sam spasio na externe drive... tako da mi nije problem formatirati sve particije.... kada ubcim originalni instalacioni CD i restartujem komp.... naravno u BIOS-u podesim primarni BOOT (CD/DVD), i onda se desi da se vista dize bez da ima ikakve promjene... dakle sistem se dize isto kao i prije.... bez da se CD zavrti... ili da se bilo sto desi... isto kao da ne BOOTA sa CD-a, samo pocne dizati sistem normalno!!! u cemu je probem i kako bih ga mogao rijesiti...?????????

unaprijed hvala!!!
[ zoran_dojkic @ 05.01.2010. 13:02 ] @
Probaj sa F12 da izabereš but uredjaj. Možda ti je i Vistin disk neispravan, probaj ga na nekom drugom računaru.
[ Seyokiller @ 05.01.2010. 21:11 ] @
Mozda ti CD nje butabilan !
Pokusaj sa drugim !