[ Laserdance @ 05.01.2010. 11:36 ] @
Zdravo,
imam Quadro DVD-840PS kao sto je navedeno u naslovu, tj. imam 2 takva DVD-ja, i na oba imam isti problem, upalim ga, ali ne daje sliku na TV . Jedan je stvarno dosta radio, a drugi je skoro nov, nije 5 cdova ocitao ? Do cega je ? Hvala
[ lancia88 @ 05.01.2010. 15:07 ] @
Pozdrav,

Quadro ume da ima cudan nacin prikazivanja slike vezano za nacin povezivanja na TV. Primera radi, ukoliko je povezan HDMi vezom, sve dok je u fazi trazenja source-a, sliku neces videti u dobrom delu slucajeva, slicno kao i kada je u pitanju screen-saver mode koji se aktivira posle izvesne pauze u reprodukciji. Preko scart veze ovi problemi se uglavnom ne javljaju, ali poucen opisanim iskustvom, ne bih iskljucio ni tu mogucnost. Pokusaj povezivanje sa TV-om na vise nacina, a proveri i audio izlaze, odnosno, vidi da li scart adapter moze da izbaci zvuk na neki muzicki uredjaj u momentu kada ne vidis sliku na TV-u. Svakako pokusaj i da povezes TV i DVD svim vezama koje imas na raspolaganju, a da pritom ne iskljucis ni TV kao moguceg krivca jer moze da se desi da je ulaz na TV-u stradao.
[ Laserdance @ 05.01.2010. 17:49 ] @
Da to znam. TV nije u pitanju 100%, a dvd sam probao vezati scart-om, i cincevima, i nece ? Kako jos da pokusam da ga vezem ?
[ lancia88 @ 05.01.2010. 18:24 ] @
Pozdrav,

ne znam tacno taj model, ali ostaje svakako jos VGA ili HDMi nacin, ukoliko na oba uredjaja imas te mogucnosti. Zvuk?
[ Laserdance @ 05.01.2010. 21:35 ] @
Zvuka nema .. A HDMI takodje nemam .. A kako VGA ?
[ lancia88 @ 06.01.2010. 11:05 ] @
Pozdrav,

nista onda ako nema zvuka, onda je za servis iako mi je nelogicno da dva komada, mada, da je sve tu bilo kako valja, tesko da bi i imao dva ista. Ne znam, ali mislim da sada mora u servis.