[ milomir p @ 09.01.2010. 14:34 ] @
| Pozdrav.Jel mogu na jedan hard disk da instaliram dve Viste.Poisto imam Vistu Basic pa sam mislio da ubacim i Vistu Ultimate.Ova prva Vista je orginalna i ima memoriju od 320 GB a RAM je 4 GB,a mislio sam da Vistu Ultimate ubacim piratsku.Jel se to moze uraditi.
|
[ zoran_dojkic @ 09.01.2010. 16:55 ] @
Može, napravi drugu particiju, ali na nju instaliraj Windows 7 umesto Viste.
[ milomir p @ 10.01.2010. 11:03 ] @
Dobro.A jel se mogu instalirati dva ista OS na rucanar i jel mogu samo dodati taj drugi OS bez nekakvih brisanja ovog koji je vec instaliran.
[ milomir p @ 10.01.2010. 12:01 ] @
Pa i nisu mi nesto pomogle ove gore teme.Oni imaju instaliorane OS na dva hard diska.Predpostavljam da mogu da instaliram dve Viste na jedan hard,a jel to mogu uraditi bez nekakvih brisanja vec postojeceg OS.
[ Take 5 @ 10.01.2010. 13:32 ] @
Kompletna ideja je loša, nije neizvodiva ali je prilično beskorisna.
Apsolutno nepotrebno arčenje vremena i resursa.
Poslušaj prvi savet koji si dobio na samom početku teme.
PS
Još bolji savet, iz ličnog primera:
Nedavno sam na ćerkinom laptopu potpuno zamenio legalnu Vistu Ultimate SP2 sa Windows 7 i računar se preporodio!
[ Djetvan @ 10.01.2010. 13:49 ] @
@milomir p
Čoveče instaliraj Windows 7 i zaboravićeš Vistu vrlo brzo !
[ milomir p @ 10.01.2010. 16:32 ] @
Evo ljudi u cemu je problem.Planiram da idem na jedan Microsoftov kurs.Posto mi je ova Vista na Italijanskom mislim da bi mi to moglo predstavljati problem.Ti kursevi nisu prilagodjeni ni Windowsu 7 pa mislim da bi i to mozda mogao biti problem,mada mi taj Windows 7 mozda i ne bi predstavljao problem ali sta ja znam,pa mislim da je mozda bolje da za svaki slucaj instaliram Vistu na Engleskom jeziku.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.