[ jan lav @ 09.01.2010. 22:47 ] @
Pokusavam da napravim taabelu u excelu za vodjenje sanka ali mi se posavljuju neki problemi koje sam ne mogu da resim o cemu je rec.
ovako bi trebalo da izgleda da b1+c1-d1 ali za svih 55 artikala e to sam donekle resio da dobijem rezultat za svaki artikal ponaosob samo mi sad predstavlja problem da zbir koji sam dobio prebacim u novi Sheet ali na mesto b1 i da u tom novom Sheet-u bude redosled artikala koji sam napravio i isti razmak izmedju polja.
jel ima neko resenje za ovo ili da odustanem ?
inace probao sam da iskopiram kolonu E i prebacim u novi sheet u kolonu b1 prijavljuje mi gresku verovatno zbog operacije koju sam zadao
[ acika1 @ 10.01.2010. 11:14 ] @
cao,

ako sam dobro razumeo treba samo ovo da uradis:
u e1 upises =
pa odes na sheet1 na polje koje hoces i klik na enter
i to bi trebalo da je to

pozz
acika1
[ Ivek33 @ 10.01.2010. 15:53 ] @
Citat:
jan lav: inace probao sam da iskopiram kolonu E i prebacim u novi sheet u kolonu b1 prijavljuje mi gresku verovatno zbog operacije koju sam zadao
tim načinom si kopirao samo formulu koja se nalazila u ćeliji na Sheetu1.

Potrebno je uraditi upravo ovo što ti je napisao @acika1 ( dakle napraviti vezu - link sa Sheeta2 ćelija B2 prema prvoj ćeliji E2 na Sheetu1 u kojoj imaš rezultat a potom sve to na Sheetu2 kopirati do određenog reda. )

btw; evo ti u attachu ove poruke primjer a pogledaj i ovaj link http://office.microsoft.com/hr-hr/excel/HP101023431050.aspx
[ 10milan10 @ 24.01.2010. 10:20 ] @
Možes i da prekopiras ceo sheet. EDIT/MOVE OR COPY SHEET. I izbišeš suvišno.