[ bokipe @ 11.01.2010. 11:02 ] @
Pozdrav. Zanima me da li postoji neki server na internetu koji omogucava startovanje JAR fajla iz cron job-a (ili na neki drugi nacin nebitno). Takodje ono sto je otezavajuca okolnost kod u mom JAR-u se izvrsava kroz beskonacnu petlju tj. potrebno mi je da taj cron job nije vremenski ogranicen (koliko sam video cron-ovi za web strane su ograniceni na 30s max). U principu meni cron job i nije potreban jer bi se JAR startovao jedanput i radio bi non stop ali to mi je prvo palo na pamet ako postoji resenje bez crona jos bolje...

Unapred hvala...
[ nemnesic @ 11.01.2010. 12:54 ] @
pogledaj ovo
koristio sam i mnogo je lako

http://www.opensymphony.com/quartz/;jsessionid=LDKHONNCOPJC
[ bantu @ 11.01.2010. 14:55 ] @
Daj malo više podataka, šta se nalazi u tom jaru? Da li je to standalone aplikacija? Kako je ti pokrećeš na svome serveru? Znam da mozes da iznajmis virtualni dedicated server pa onda možeš da radiš šta ti je volja, samo da li ti se isplati?
[ Dejan Lozanovic @ 11.01.2010. 18:30 ] @
Quartz je cron like biblioteka, tj jedan od schedulera ima sintaksu kao sam cron. U principu sa njim napravis stand alone aplikaciju koju startujes jednom a onda iz same biblioteke okidas jobove po potrebi da se startuju kad i kako tebi treba.