[ impreza @ 11.01.2010. 16:46 ] @
| Potreban mi je program koji ce mi na dnevnom ili nedeljnom nivou prikazivati koliko sam materijla skinuo sa interneta, sto surfujuci, sto skidanjem raznih stvari.
Kod provajdera kod koga zakupljujem internet dozvoljeno mi je 10GB downloada mesecno kojih ja ne znam kako, ali stalno prelazim i doplacujem mu, pa zelim da to proverim sam. |
[ Take 5 @ 11.01.2010. 21:20 ] @
Citat:
impreza:Kod provajdera kod koga zakupljujem internet dozvoljeno mi je 10GB downloada mesecno kojih ja ne znam kako, ali stalno prelazim i doplacujem mu, pa zelim da to proverim sam.
Da li si svestan da internet funkcioniše na principu
dvosmernog protoka podataka (
upload + download)?
Svaki provider (pa i tvoj) računa
ukupan protok podataka, što obuhvata i podatke koje tvoj računar tokom surfovanja / downloada
šalje ka internetu.
Za to što si namerio potreban ti je nekakav merač ukupnog protoka, a takvi programi mogu da se pronađu na internetu...
[ impreza @ 11.01.2010. 22:39 ] @
Ono sto moj provajder meni meri i naplacuje jeste ukupan dawnload, to on kaze, a ja zelim sve to da proverim. Nemas potrebe da mi objasnjavas kako internet radi i pri tome boldiras i podvlacis ono sto ti mislis da ja ne znam, trazim program koji ce da mi pokaze tu stavku zato sto ne zelim da lutam i skidam koje kakve programe sa interneta i tako trosim svoje vreme, vec zelim rec ljudi koji imaju iskustvo sa takvim programima, ali u svakom slucaju hvala na obavestenju kako internet radi i de mogu da najdem taj program.
[ JECHAM @ 15.01.2010. 10:28 ] @
Odlican program NetLimiter - besplatan.
Pokazuje protok od tebe i ka tebi,u toku sata, dana ,meseca ,godine.
Besplatnu verziju skini sa njihovog sajta
[ Sc0rp10 @ 15.01.2010. 18:09 ] @
Definitivno DU Meter...
link:
http://www.dumeter.com/
[ operic @ 17.01.2010. 22:10 ] @
ja za to koristim besplatni
NetWorx
Citat:
JECHAM: Odlican program NetLimiter - besplatan.
Pokazuje protok od tebe i ka tebi,u toku sata, dana ,meseca ,godine.
da li mogu njegove statistike da se exportuju/importuju?
[Ovu poruku je menjao operic dana 17.01.2010. u 23:29 GMT+1]
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.