Citat:
KilleX: E ovako pre jedno godinu dana prijavio sam se u telekomu za adsl . I vidi iznenadjenje zvali su me 30.12.2009 da li zelim da potvrdim da zelim ADSL od njih . Reako sam da i rekli su da ce da me nazovu da dodjem po opremu i napravim ugovor . E sad sve do danas nisu zvali . Sad mene zanima koliko ste vi cekali od vremena kada su vas zvali do vremena kada ste dobili opremu ??
Ma oni nemaju pojma sta rade-svi preko veze pa ludilo-zbog portova-to traje vec poduze-ako ne trazis neces ni dobiti i ne zovi vise nego ako zaista zelis ADSL idi direktno kod njih svaki dan i kazi vi ste me zva,li vi ste me obavestili,inace na tvoje mesto uskoci drugi(naravno preko veze) pa oni posle kazu da da ali to je bila greska sad nemamo mogucnosti itd.....
Mnogo njih briga sto im neko nudi novac ispred nosa i umesto da se potrude oni.....da ne sirim pricu jer nema kraja ovo nema nigde samo kod nas.
Koliko sam samo ja cekao i koliko problema imao(uslovljavali su me)a evo od jutros traze povecanje plata......