[ fangorn @ 12.01.2010. 14:18 ] @
| da li je neko koristio ove kertridze i kakva su iskustva? ja sam ih skoro probao i nisam bas zadovoljan. imam utisak kao da su stajali dugo (bar ti konkretni koje sam ja uzeo) i da se sundjercic skroz osusio, jednostavno nece da primi mastilo. cak i posle mesec dana stajanja postoje delovi na sundjercicu koji su i dalje beli, kao da odbijaju mastilo od sebe. to rezultuje linijama na otisku. prva strana i moze da prodje, verovatno se natopi od stajanja, ali vec druga krece sa linijama a na trecoj ili cetvrtoj za redom cak uopste nema neke boje. kad malo odstoje sve se ponavlja. nije problem u glavi, lepo sam je ocistio sa tecnoscu za ciscenje, a i kad vratim stare originalne kertridze koje sam dopunjavao mnogo puta i u kojima ima jos malo boje, otisak je savrsen. sa druge strane, skyhorse kertridzi su jako lepo osmisljeni za dopunjavanje, imaju svoje postolje u koje lepo ''kliknu'' isto kao kad se stave na glavu, a na delu gde izlazi mastilo se nalazi gumirano postolje koje sprecava boju da curi prilikom punjenja. sa gornje strane ima gumeni cepic koji se samo skine, napuni se mastilom i vrati na mesto. sve je gotovo za dva minuta, stvarno lepo smisljeno. iz tog razloga bih zeleo da ih osposobim da rade jer mi je refill na prvom mestu. da li ih je neko koristio a da mu rade dobro? ova firma pravi kompatibilne kertridze i za druge modele stampaca, ne samo za pixmu.

|
[ fangorn @ 17.01.2010. 01:35 ] @
pa da, izgleda da sam se samo ja z...bao i kupio ove kertridze...
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.