Citat:
Ha-Nocri: Vidim da si već smanjio množioce za HT Link i CPU-NB (CPU Frequency u CPU-Z-u). To znači da znaš već nešto o OC-u. Onda pretpostavljam da znaš kako testiraš da li je procesor stabilan?
Kakve temperature pokazuje CoreTemp pri punom opterećenju?
Memorija radi na 1047 MHz (523.7 X 2), a po specifikacijama reč je o Value modulima na 800MHz ako ne grešim? Ako je tako najverovatnije nisu stabilni, osim ako nisi povećavao napon?
Pravo da ti kazem sve sto sam uradio je da sam povecao FSB u BIOS-u... ovo ostao nisam ja dirao... mozda je nesto automatski BIOS odradio... nemam pojma
Startovao sam sva 3 torture test-a u Prime95.
Small FFTs i
Blend testovi su prosli bez problema (drzao sam ih oko 15 mnuta). Max. temperatura je bila 67 stepeni. Nije prijavio nijednu gresku.
In-place large FFTs test nisam mogao da odradim... tj. cim sam ga pokrenuo posle sekund-dve komp se restartovao...
Inace u normalnom radu komp. je stabilan (konvertovanje filmova, Firefox sa puuuno tabova i sesija...) i temperatura je oko 45 stepeni.
Sto se tice memorije - nisam povecavao napon. Sta jos treba da odradim? Jel treba nesto da se odradi vezano za memoriju?