[ tikoj @ 16.01.2010. 18:44 ] @
Postao sam "srecni" vlasnik MSI GX623 laptopa...:( O cemu se radi? Prvo, racunar radi fantasticno, brzo "tera" Win 7, slika kristalno cista, a rejting u Win 7 je 5,4 -na osnovu najslabijeg dela, a to je HDD. Inace grafika ide na 6,7. Sada problemi koji mi ne daju da spavam: 1.- Wireless. Prepozna WiFi karticu (Intelova WiFi 5100 Link AGN). Pokazuje da ima mreze - moj TP-LINK router, ali nije u mogucnosti da se "zakaci". Inace u routeru sam postavio MAC filtriranje i uneo MAC adresu od Intelovog adaptera. Ostale zastite nemam. U cemu je problem, posto je wireless jedan od razloga zasto sam i uzimao laptop??? 2.- HDD. Deklarisan je i u BIOS-u stoj da je od 320Gb. Medjutim, od toga otpada 60Gb na nepoznat OS - odnosno tako ga vidi Win 7 prilikom instalacije. Da li je to nesto sistemsko od MSI ili moze da se ta particija izbrise? 3.- Nesto sto mi je posebno upropastilo ceo dozivljaj i moje misljenje o MSI kao ozbiljnoj firmi: laptop ima hardverski nedostatak!!! Iznad tastature gde se nalaze senzori postoji ispupcenje!!! Vec sam kontaktirao prodavca i ljubazno me uputio na servis, ali posle nekoliko dana iscekivanja laptopa i dva dana posedovanja, moram isti da nosim u servis...:(((. Nadam se da ce neko ko se vise razume od mene u laptop racunare da nadje vremena i odgovori mi na ova prva dva pitanja, posto je ovaj racunar namenjen da ga nosim sa sobom na teren, a trenutno sam izgubio volju i zelju za tim zbog navedenih problema. |