[ senija @ 16.01.2010. 20:18 ] @
Postovani...imam problem sa flesiranjem biosa..navedene gore maticne...danas sam citav dan na internetu gledala kako se radi i sta mi je potrebno za bios flash... Kao sto znam da MSI nudi svoj software za update Biosa...meni to nazalost neuspjeva..Nakon instalacije LiveUpdate4 i pri pokretanju umjesto da mi prikaze na Information moj bios..on to neprikaze i pise da je nepoznat..kad odem na search da vidim koji je Bios on mi i tu nenadje nist pise FOUND 0 ...ostalo moze da mi nadje VGA, Audio, i ostalo sto je na maticnoj..ali ono sto mi treba tj. Bios nema ga.. Zasto sve ovo?Imala sam procesor 2,8Ghz koji i sad radi na toj maticnoj kad god da ga ubacim.. no kupila sam si E5300 intelov procesor ...sto naravno ova maticna podrzava ali fali mi nadogradnja biosa.. U programcicu Everest tamo pise koji je bios tj. AMI ali sta sad...kako da flesujem jer neprepoznaje live update program moj bios..a na tezi nacin ne znam..jos najgore nemam ni flopija da odradim to preko diskete..i jos gore ot toga bojim se da cu pogrijesiti tu. Postoji li kakav slican program kao LIVE UPDATE4 pa da to moze odraditi..molim za pomoc.. |