[ AdnanSeferovic @ 17.01.2010. 13:50 ] @
| Eh ovako, imam jedan mali problem. Imam klimu Beko BK/180 i jutros mi se na unutarnjoj jedinici upalila neka crvena lampica u obliku mjeseca i zvijezde(mozda je sleep mod) i nikako nisam u mogucnosti da je ugasim a klima nece da radi , tj da grije. Ako se iko do sada susretao sa ovakvim problemom nadam se da ce mi pomoci jer ja zaista ne kuzim sta bi ovo moglo da bude... Hvala vam svima unaprijed. |
[ JECHAM @ 17.01.2010. 14:38 ] @
Mozda imas objasnjenje sta znaci ta lampica na uputstvu od klime.Samo malo detaljnije pregledaj uputstvo.
[ AdnanSeferovic @ 17.01.2010. 14:40 ] @
Problem je u tome sto nemam uputstvo,pretpostavljam da je to sleep timer (jedino mi to logicno pada na pamet) a problem je sto je ne mogu nikako da ugasim...mozda je i neki error do klime jer ona nece da grije nikako...
[ AdnanSeferovic @ 17.01.2010. 16:40 ] @
ajmo ljudi zna li iko, stvarno mi je potrebna pomoc oko ovoga...
[ _str_ @ 17.01.2010. 16:51 ] @
Verovatno si probao da je resetujes iskljucenjem iz stekera?
[ AdnanSeferovic @ 17.01.2010. 19:36 ] @
sve sam probao ukljucujuci i reset daljinskog ali i dalje ne kuzim u cemu je problem jer lampica sa zvijedicom i mjesecom i dalje gori
[ meto manev @ 18.01.2010. 19:42 ] @
Ok ajmo sad provjeri dali ti radi navoresnu jedinicu,postavi klimu na rezim grijanje,otvori kapak unutrasnju jedinicu i vidi dali je haladan ili vec postaje topao isparivac.
Ukoliko je hladan i poce da se zaledi onda ti je kvar u magnetnim ventilom.Pozdrav.
[ shadow88 @ 27.06.2013. 06:47 ] @
mozda ti je ukljucila potsetnik da ocistis filtere, mada je cudan simbol, kod mene na svakih 270 sati rada ukljucuje lampicu da ocistim filtere, podigni prednju masku, izvuci oba filtera , operi i vrati nazad pa zaklopi prednju masku (pranje nije obavezno ali kad si ih vec izvadio ne moze da skodi) isti postupak ponovi i kad je ukljucena klima na bilo koji rezim i kad je iskljucena jer ne znam da li ce registrovati otvaranje jedinice ako je iskljucena
klima ima mikrotaster koji detektuje otvaranje prednje maske i eventualno detektor prisustva filtera
jel klima radi na svim rezimima ?
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.