[ djvlajko @ 26.01.2010. 22:19 ] @
| Hteo bih da prepakujem komponente u novo kuciste, pa me interesuje desktop kuciste sto manjih dimenzija i to po mogucstvu za ATX ploce.
Mozda bih promenio i MBD tako da u obzir dolaze i kucista za microATX ploce |
[ combuster @ 26.01.2010. 22:24 ] @
Full ATX desktop kucista nema pa da ih svecom trazis, od izbora imas Chieftec-ov jedini desktop model koji dolazi zajedno sa napajanjem od 350W, imas Silverstone-ova resenja i to je to.
Sto se tice microATX desktop kucista izbor je nesto veci, NZXT Rogue, Thermaltake Lanbox Lite, Silverstone Grandia i Sugo, svi oni manje/vise pate od problema sa layout-om, opticki drajv blokira cpu qler, napajanje direktno iznad cpu-a i slicno, tu je i Antec 1380 koji je prelep ali koristi nestandardno ATX napajanje koje ako rikne neces moci da zamenis tako lako.
[ Take 5 @ 26.01.2010. 23:01 ] @
[ dragancesu @ 27.01.2010. 09:44 ] @
Poslusaj savet prethodnika i uzmi nesto standardno. Ima vise od godinu dana, kad sa trazio manje kuciste uzeo sam neo cn-917. Sve stane ali nije to to, mada ako ne diras radi, muka je kad se sastavlja. Ali ce verovatno da se menja.
Nisi napisao za koju ti je namenu, recimo da li ti treba optika?
Nedavno sam video taj codegen 3d02 i deluje dobro. A u izbor bih ukljucio i chiftec cs-01 i be-01.
[ djvlajko @ 27.01.2010. 13:23 ] @
Zapravo, razmisljam izmedju obicnog i HTPC kucista (racunara).
Dopada mi se Chieftec HT-01, samo ima malo jacu cenu.
[ dragancesu @ 28.01.2010. 10:48 ] @
Pogledaj FRONTIER modele
Ja recimo imam SONATA (namena je obican desktop, ne HTPC), elegantno a ima dovoljno prostora.
Posto toga verovatno nema vise pogledaj modele DIVA i OPERA
[ Catch 22 @ 28.01.2010. 13:15 ] @
^ Od uvek koristim isključivo desktop kućišta, trenutno to je neko staro, veliko Macase (kupljeno dan uoči bombardovanja).
Ova Frontier mi deluju privlačno, pitanje je da li to može da se nađe kod nas?

Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.