[ tkomi @ 27.01.2010. 17:47 ] @
Problem sa winrarr programom?pozdrav.instalirao sam windows 7 prof.na sony vayo comp i sada ne mogu neke fajlove da dekompresujem sa ovim programom.pre sam imao XP i sve je bilo u redu, pa me interesuje ima li neko resenje?
[ operic @ 31.01.2010. 13:01 ] @
kad bi malo detaljnije opisao problem i gresku koju ti javlja, mozda bi neko i mogao da ti pomogne...
[ 93 Stefan @ 01.02.2010. 18:43 ] @
A da probaš neki drugi program? Na primer 7-zip. Ako ni sa tim ne radi, onda su loše napravljene arhive.
[ mmmile.rs @ 14.02.2010. 01:07 ] @
A jel se može nekako izbeći šifra u winrar-u? Skinuo sam fajl, ali je zaključan, a nemoguće je naći šifru za njega. Jel ima neko ideju ili rešenje?
[ NenadSM @ 14.02.2010. 05:39 ] @
Koliko ja znam - nema resenja. Postoje na netu programi koji kao razbijaju sifre rar arhiva, ali meni nije uspeo da razbije ni jednu duzu od tri slova i to koju sam sam kreirao radi eksperimenta. Za zip arhive je radilo jos nekako, ali je znalo da potraje i po nekoliko sati, ali za rar nikako.
[ krle_zr @ 14.02.2010. 07:07 ] @
Citat:
NenadSM: Koliko ja znam - nema resenja. Postoje na netu programi koji kao razbijaju sifre rar arhiva, ali meni nije uspeo da razbije ni jednu duzu od tri slova i to koju sam sam kreirao radi eksperimenta. Za zip arhive je radilo jos nekako, ali je znalo da potraje i po nekoliko sati, ali za rar nikako.

Upravo tako. Ti unlockeri-i su takva glupost i tracenje vremena. Rade oni i to veoma brzo, ali samo ako znas duzinu sifre kao i to da li je ona alfanumericka, samo numericka i sl.

Bolje nadji na netu odakle si to preuzeo, sigurno ima i sifra, u obliku korisnickom imena ili neke adrese.

Pozdrav