[ Slobodan Radosavljevic @ 30.01.2010. 18:01 ] @
I ja imam google checkout sa 15 $ ali mi ne stize onaj pin sto sam zatrazio na kucnu adresu.. sta da radim? i kako bi ja nesto kupio preko tog google chekout-a? a isao sam domen da kupim i trazi mi cc znachi za sve sto hocu da kupim mi treba cc? :S? ja sam maloletan ali se rachun ne vodi na meni a moji nemaju tu cc online.. a kako preko moneybookers? kako se tamo placa i kako tamo da zaradim pare...?
[ Slobodan Radosavljevic @ 03.02.2010. 12:42 ] @
Imam josh jedno pitanje.. imam sajt kojem je domen sa *hack* i da li oni to mogu smatrati ilegalnim pa da stave neku tuzbu protiv mene? a na tom sajtu drzim adsense i linkovan je na moj google webmaster tool? ali ja sam sa tog sajta povukao svu ilegalu i krenuo normalno ono poboljsanje zastita od hakera itd??
a verifikovao sam sve i dobio sam pin cod i sve je lepo proshlo i tax information sam uradio sve lepo jedino mi nije jasno onaj digital signature tu sam stavio ime kao i na rachunu od google adsense-a i prihvatio mi je ali sta da radim sa tim potpisom? i namesteno mi je u US dolarima da primam pare svaki mesec.. i sad ce mi poslati chek??