[ nidzola @ 01.02.2010. 00:42 ] @
Ovako koristio sam search i nema nigde ovakve teme pa me interesuju par stvari :)
U dilemi sam da li da upisem Visoku tehnicku skolu u Nisu smer Savremene racunarske tehnologije ili Elektronski faklutet, takojde u Nisu, a ako ima neko iskustva i sa smerom na Elektronskom Poslovni i informacioni sistemi koji je na 3 god. da napise nesto i o tome...
Odmah cu da napisem da mi matematika nije jaca strana(na zalost) :), pa se iz toga i javlja ova dilema, jer kako sam cuo za Elektronski fakultet je to presudno... I kada bih birao izmedju 3 godisnjih studija da li na Elektronskom Poslovni informacioni sistemi ili na visokoj Savremene racunarske tehnologije... I interesuje me nastavak studiranja posle trogodisnjih studija da li je moguc?

Hvala puno na odgovorima!
[ maksvel @ 09.03.2010. 22:57 ] @
Jes' odavno poruka, al' hajde...
Čini se da si sam sebi odgovorio dobrim delom - ovom napomenom u vezi matematike. Nju ćeš svakako morati da "usavršiš", bez obzira koji tehnički smer upisao.
Na Visokim školama izvode se strukovne studije, a nastavak istih izvodi se u vidu specijalističkih studija. Naravno, postoji opcija upisa fakulteta, sa priznavanjem određenih ispita, ali to već zavisi od konkretnog slučaja, tj. fakulteta.