[ PHPejac @ 02.02.2010. 03:06 ] @
Zatrpan sam poslom, pa trazim odgovornog PHP experta ili team/firmu koja iza sebe ima dovoljno projekata da tu expertizu moze potvrditi - za dugorocnu povremenu suradnju po projektu. Prave ljude spreman sam dobro platiti. Idealan developer: - radi OOP pristupom u PHPu vec N godina i moze to dokazati Sto NE trebam: - ljude koji samo u nekom CMSu slazu portale/stranice (obicno su projekti prekomplicirani da se mogu lako u nekom CMSu sloziti) Primjeri projekata kakvi ce biti: - dinamicki flash siteovi koji na server salju XML kojeg treba parsati i pospremiti u bazu i obratno (generirati ponovno za flash) Jos jednom - vaza je zadaca primarno PHP/SQL i sve sto se na serveru dogadja - oko flasha, xhtmla/cssa/jsa ne brinite - to ce gotovo uvijek netko drugi rjesavati. Nije mi bitno dal ste samostalan PHP guru s faksa, dal ste firma/obrt ili fusher koji preko dana radi u nekoj firmi a preko noci zeli nesto extra zaraditi. Bitni su mi samo iskustvo i pridrzavanje rokova. Radite i placeni ste po projektu od kuce ili od gdje god zelite - ovo moze biti prava prilika i dugorocna suradnja za pravu osobu/firmu da nesto dodatno zaradi. Kod javljanja molim predstavite mi se i na najbolji nacin pokazite svoju ekspertizu - primjer par siteova/projekata molim (uz objasnjenje sto ste tamo radili), itd. Ako radite u nekoj firmi i zelite fushati pa se bojite mi poslat svoje podatke - bez brige, postujem vasu diskreciju. Ostalo cemo putem maila na [email protected] |