[ hurricane @ 02.02.2010. 08:39 ] @
Pozdrav imam problem vezan za USB komunikaciju izmedju Canon 450D fotoaparata i kompjutera. Inace sve je funkcionisalo savrseno do pre par dana, ustvari od kad sam imao problem sa prikljucivanjem skenera (stari Mustek bearpaw). Dakle svi ostali (USB) uredjaji, ukljucujuci i drugi foto aparat (sony) rade ok, samo Canon-a ne i prijavljuje mi poruku Code: Windows cannot start this hardware device because its configuration information (in the registry) is incomplete or damaged. (Code 19) Ponekad nakon reinstaliranja drajvera za maticnu prijavi ga prvo kao Canon (na onom usb pop-upu) pa promeni u digital still image i na kraju kaze da ne radi pravilno... Probao sam da update-ujem drajvere za maticnu, obrisao softver za Canona ali nista ne uspeva. Naravno probao sam i druge USB portove ali nista, probao sam aparat na drugom kompjuteru i radi bez ikakvih problema. Ukoliko imate ideju sta da radim bio bih vam zaista zahvalan. Inace imam wind.XP SP2, maticna ploca GIGABYTE GA-P35-S3G Hvala unapred! |