[ dule_ns @ 02.02.2010. 11:18 ] @
Poštovani, imam sledeći problem. Imao sam zadatak da odradim jednu desktop aplikaciju i uzeo sam da je odradim u Microsoft Visual C# 2008 Express Edition. Ovo mi je bio prvi put da nešto radim u C# pošto sam do sada radio u Javi. Elem odradio sam aplikaciju i sada je problem instalacija kod klijenata. Ako samo iz Debug foldera izvadim .exe fajl program zahteva .NET v2.0.50727. Ako publish-ujem program on mi napravi instalaciju koja počne da skida neku još noviju verziju .NET-a (mislim da je nešto 3.5...). Pitanje: pošto je program vrlo jednostavan (učita fajl, premundulji ga i snimi to u neki drugi fajl) da li mogu da: 1) U mom alatu kažem da ga kompajlira tako da radi na prosečnom Win XP SP2 (znači neki .NET od pre 3-4 godine) 2) Uzmem neku stariju verziju razvojnog alata (i koju). Ciljna platfoma mi je XP, ali ako ima neke razlike za Vistu i Win7 recite. Napominjem da mi C# i celo MS okruženje nisu najbliskiji, tako da ako sam nešto lupio slobodno recite. Pozdrav i hvala unapred, Dušan [Ovu poruku je menjao dule_ns dana 02.02.2010. u 12:37 GMT+1] |