[ mmmilan @ 03.02.2010. 15:13 ] @
Jel nove graficke kartice mozda imaju motor sa unutrasnjim sagorevanjem? Ako imaju gde im je auspuh? Nisam primetio dim, a ni rezervoar u koji trebam da sipam naftu. Svakako se cuju kao neki dizelas pod punim gasom. Malo sale ![]() Elem, trenutno imam gigabyte-ovu graficku sa pasivnim hladjenjem (x1650 serija), a resio sam malo da osvezim komp, eventualno odigram neku igricu... Odredio sam sebi budzet od 8ooo din i krenuo u kupovinu. Da skratim pricu uzeo sam nekog gainward-a kog sam jedva uglavio u mog ogromnog chieftec-a ![]() Kad sam upalio ljutu masinu komp je tako zaurlao da sam ga odmah ugasio, misleci da je nesto crklo. Graficku sam vratio i resio da okusam srecu s drugim proizvodjacem. Ovaj put sam uzeo asus-a koji se isto ponasao. Vratio sam i njega ![]() verziju ponovo, posto cim upalim nesto zahtevnije moja trenutna kartica se pregreva. Pomoc! Sta da pazarim, a da mi ne trese citav sto, i da komsije ne misle da je po citav dan usisavam stan? Malo sam guglao i dosao do gigabajtove 9800 gt sa zalmanovim ventilatorom. Sta mislite o tim karticama, konkretno GV-N98TZL-512H model? Nije mi bitno toliko da bude gigabajt, cak ni da bude nvidia, jedino mozda da bude 256-bitna magistrala. [Ovu poruku je menjao Miroslav Cvejić dana 03.02.2010. u 16:57 GMT+1] |