[ ntrack @ 07.02.2010. 14:10 ] @
Pozdrav svima,

Pokusavam da instaliram Win XP Pro (SP2 ili SP3) na Toshiba Netbook-u NB200-10Z. Na njemu je bio instaliran XP Home. Nikako ne mogu da pokrenem instalaciju. Instalacija krene do tacke kada prvi put kaze Windows is starting i tada sse pojavi BSOD. Nasao sam SATA drivere za taj model ubacio ih u instalaciju i opet nista. Iskljucio AHCI odnosno podesio na Compatibile opciju i nikako da doje do nekog napretka. Ako je neko imao slicno iskustvo molio bih za resenje.

Pozdrav i hvala...
[ ntrack @ 09.02.2010. 08:57 ] @
Reseno
[ yolja624 @ 09.02.2010. 11:01 ] @
super - ali bar napisi kako si rijesio, moze nekom da zatreba... :)
[ ntrack @ 10.02.2010. 16:34 ] @
Problem je u pravljenju bootabilnog USB drive-a. Koristio sam WinToFlash prvo i nisam uspeo, posle sam koristio USB koji mi je dao drug koji je pravljen u nekom drugom programu (ne seca se kako se zove) i onda je prosla instalacija. Jos jedna informacija, vidjao sam puno po forumima (inostranim) da ne radi wireless u XP-u, potrebno je da se instalira HotKeys for Display Devices i problem je resen...
[ Grof_mo @ 20.02.2010. 19:47 ] @
prijatelju reci ti meni jesi li zadovoljan sa ovim laptopom ja bas imam namjeru da kupim nesto od 10" pa sam se odlucio za toshibu, ali ovaj model je NB200-10P