[ IvanBeograd @ 07.02.2010. 18:11 ] @
Ovo uradim lepo sa cistim ajaxom,bez jquery,nego bi voleo ako neko moze da mi pomogne da vidim gde gresim,pokusao sam isto da uradim sa jquery ali nece da proradi,jos mi se strana refresuje,dok sa cistim ajaxom naravno ne :) ovo mi je strana gde se nalazi i jquery i forma Code: <script type="text/javascript"> var $jq = jQuery.noConflict(); $jq(document).ready(function(){ $jq("#sacuvaj").click(ajaxSave); }); function ajaxSave() { var prvi_id = $jq('input[name=prvi]'); var drugi_id = $jq('input[name=drugi]'); var data = 'prvi=' + prvi_id.val() + '&drugi=' + drugi_id.val(); $jq.ajax({ url: "updateajax.php", // OVDE SAM POKUSAO DA UKLJUCIM I POTPUNU PUTANJU,ALI OPET NECE type: "POST", data: data )}; } </script> .... ..... ...... ....... <form action="" method="post"> <input type="text" id="prvi" name="prvi" size="15" value="2000" /><br> <input type="text" id="drugi" name="drugi" size="15" value="3000"/><br> <input type="submit" name="submit" value="Save changes" id="sacuvaj" /> </form> Znaci kako da update-tujem mysql tabelu,a da mi se strana ne refresuje u jquery,php code mi je dobar njega nisam postavio |