[ skymanrafo @ 07.02.2010. 18:26 ] @
| Evo prelistao sam par tema, al sve su većinom po par godina stare...zanima me na kojem satelitu ima najviše ovakvih programa? (EX-YU FTA), to prvenstveno pitam radi tate kojeg ne zanimaju ovi engleski, talijanski, njemački programi, znači nešto što razumije..znači Hrvatski, Srpski, Crnogorski, Bosanski..hvala |
[ bobanjovanovic @ 07.02.2010. 22:17 ] @
16 stepeni istok ubedljivo najvise muzike raznih gatara itd itd
[ Ubleha @ 07.02.2010. 22:32 ] @
Na Thor 1W u paketu Digi TV koji se moze piratski gledati tj. besplatno sa odgovarajucim resiverom ,imate najvise kvalitetnih programa sa podrucja Ex YU
[ skymanrafo @ 07.02.2010. 23:59 ] @
A i razmišljao sam o ovom DigiTV-u, čini se da je to jedini kvalitetan paket s takvim programima, kakav bi resiver bio prikladan kojim se može to odkodirat kako spada?..znači preporuka nekog najjeftinijeg i nekog iz srednjeg tržišnog segmenta koji može odkodirat Digitv..
[ skymanrafo @ 08.02.2010. 14:15 ] @
Jel zna tko? malo mi je hitno, jer bi trebao ić kupit odgovarajući receiver..hvala
[ bobiska @ 10.02.2010. 09:07 ] @
Neće ni digi još dugo da bude besplatan, ali od skora se gleda i deo viaccess-a pa pogledaj na hrvatskom satelitskom forumu spisak risivera koji to otvaraju, mislim da svi oni otvaraju i digi. Mislim da treba da potrazis izmedju dm500s, yumatu, opticum isl.
[ Vlada_RS @ 12.02.2010. 17:09 ] @
Ja bi ti preporucio Dreambox resiver, najjeftini je Dreambox 500s (do 80evra bar u BiH).
Mozes otkljucavati digi pakete, sada tacno kako ne znam iskreno, nisam se raspitivao...
Kada digi padne, placas CardSharing i opet imas tonu otkljucanih i titlovanih kanal (jeftinije i bolje od kablovske) ...
Znaci ne propada ti, ako uzmes neki jeftini resiver 30evra, za par mjeseci nece vrijediti ni 10e jer ces sa njim moci gledati samo FTA programe...
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.