[ starkg @ 08.02.2010. 13:59 ] @
Excel 2003 Programiranje u VBA, ima li negde na exyu jezicima, nisam nesto posebno dobar sa Engleskim, ima li neki sajt ili knjiga za preporuku , dakle od pocetka rad sa VBA i Excelom, moze i na mail ako se neki sajtovi-forumi nesmeju reklamirati na ES-u, puno hvala.
[ Jpeca @ 09.02.2010. 07:06 ] @
Neke linkove možeš naći u top temi Rad sa makroima http://www.elitesecurity.org/t222802-Office-Rad-sa-makroima.
Što se knjiga tiče Kompjuter biblioteka Čačak je izdala neke u vezi VBA (www.kombib.rs). Nisam imao prilike da pročitam, pa ne mogu da preporučim. Pokušaj da nađeš, pa pogledaj kako ti se čini.
Bila su i u okviru časopisa PC Press neki dodaci u kojima se pisalo o VBA, nrp. u 119 iz Februara 2006. To je dosta kratko i ne znam da li možeš to da nađeš. Kasnije je u samom časopisu u nekoliko nastavaka bio uvod u VBA(146, 147, 148).
[ neptuncokg @ 10.02.2010. 16:55 ] @
Ne racunajuci ovaj forum, ja sam najkorisnije stvari naucio u knjizi EXCEL2003-BIBLIJA, u izdanju Micro Knjige. U Kragujevcu sam je narucio i dobio preko Stylosove knjizare (nekadasnja knjizara Svetlost). Kosta nesto oko 1700 din. Od 700 strana ima 100-tinak o VBA i programiranju u excelu. Zaista nisam bolje stivo nasao iz oblasti excela na nasem jeziku. Pored toga toplo bih preporucio svakome da sa neta skine devet termina - predavanja Doc.dr. Djukanovic Slobodana sa ETF iz Podgorice. Pretraga - tema je: "PROGRAMIRANJE KROZ APLIKACIJE". Ja sam tih devet predavanja odstampao i spojio u jednu skriptu. Tako sam dobio fantastican prirucnik.
Sajt je : www.etf.ac.me/materijal/1255363321Predavanja_PetiCas.pdf (ovo je peto predavanje, ali treba skinuti svih devet). Pozdrav
[ micolini @ 12.02.2010. 13:18 ] @
Pozz,da li moze neko da mi odradi seminarski rad u VB ali pod excelom?!Tema je muzicki kviz koji bi se sastojao od nekih 50 mp3 fajlova za preslusavanje a pitanja bi bila tipa ko je izvodjac,autor i sl. ali svako novo pokretanje kviza moralo bi da izmjesa pitanja da uvijek idu razlicitim rasporedom.Ako neko moze to da mi uradi nek se javi,naravno platicu sve,stvarno mi je hitno!!!Unaprijed hvala
[ Kresoje @ 17.02.2010. 22:32 ] @
Evo jedne knjige
http://knjige.kombib.rs/Excel_...ramiranje_u_VBA_bez_tajni.html

Pozdrav