[ mmix @ 09.02.2010. 15:12 ] @
Za sada koliko vidim za MS partnere, ako ulovim neki javni link okacicu.

Koliko vidim verziranje je potpuno promenjeno, ceka nas kao za windows: Profesional, Premium i Ultimate verzija

[ Mikky @ 09.02.2010. 16:00 ] @
Od srede ce biti dostupan za ostale.

Jel neko probao Beta verziju?
[ mmix @ 09.02.2010. 16:07 ] @
Nista pre sutra, GA za RC je 10. februar.
[ Shadowed @ 09.02.2010. 17:10 ] @
Citat:
Mikky: Jel neko probao Beta verziju?

Meni je beta1 bila mnogo spora, sve je kocilo i nisam pokrenuo vise od 3-4 puta.
Beta2 mi deluje skroz upotrebljivo, puk'o je mozda 2-3 puta do sada, onako iz cista mira, ali nije strasno. Svidja mi se i cak sam jedan projekat poceo u njemu raditi, mada cu ga verovatno na kraju spustiti na Framework 3.5 zbog manje zahtevnosti za korisnike.
[ mmix @ 09.02.2010. 17:31 ] @
Koliko vidim da se hvale, trebalo bi da RC bude lean i mean. Nesto mnogo sporo ide download :(, moracu izgleda da i ja sacekam da ovo legne na akamai servere.
[ vujkev @ 11.02.2010. 01:02 ] @
Moram priznati dosta je brži, mada neke moje komponente ne rade baš kako treba u ovoj verziji :(
[ flighter_022 @ 02.03.2010. 15:30 ] @
Ja sam za sada naisao na jedan prilican problem (ali samo jedan). Na primer...

Dataset. Definisana je tabela (dolazi iz stored procedure), a SP poziva nekoliko linkovanih tabela. E sad, datasource odradi update baze bez problema, ali polja iz drugih linkovanih tabela se ne ocitaju (u tabeli ili direktno u dataset-u te kolone ostanu prazne) sve dok se forma ne zatvori i ponovo otvori. Ni jedna varijanta refresh-a ne pomaze. Kontrola mora da dobije DISPOSE i da se kreira ponovo da bi radilo. Do ludila me dovodi. Potpuno isti kod koji u VS2008 radi savrseno na VS2010 ne radi kako treba zbog tih sitnica, ali sitnica koje zivot znace.
[ mmix @ 02.03.2010. 17:02 ] @
Idi na http://connect.microsoft.com/, prijavi se svojim Live nalogom i postavi bug report sa detaljima za reprodukovanje bug-a. Spori su ali dostizni