[ Ivan Starčević @ 08.01.2004. 09:01 ] @
Koji je po vama najbolji program za popravku sistema? ActivX-a shortcutova itd... Ja za sada koristim sistem works 2003 ali nisam bas zadovoljan!!! Neka neko da link do nekog dobrog programa!!! |
[ Ivan Starčević @ 08.01.2004. 09:01 ] @
[ Corleone @ 08.01.2004. 09:13 ] @
Ace Utilites.
[ sickosat @ 09.01.2004. 00:03 ] @
Probaj jv16 PowerTools ili Norton Utilities. Ja koristim oba programa i sjajno rade u kombinaciji.
[ kUdtiHaEX @ 09.01.2004. 08:31 ] @
Nemoj mnogo da se palis na te programe u smislu da mogu da ti ozive sistem iz mrtvih... Najbolje ces resiti probleme u sistemu iskustvom i znanjem. Takodje, drzi se dalje o Nortonovih 'ultra-mega oporavljajucih metoda' jer mogu katastrofalno da ti uniste sistem umesto da ga oporave..
Takodje, uvek pazi sta instaliras i kako se ophodis prema sistemu. [ Corleone @ 09.01.2004. 10:53 ] @
Najbolje ti je da formatiraš disk na dve particije. Na jednoj neka ti bude operativni sistem a na drugoj podaci. Na onoj na kojoj je OS instaliraš Windows, sve programe koje koristiš, ali bez podataka, samo programi. Kada sve to uradiš nabaviš program GHOST 7.0 i onda GHOST-uješ particiju na kojoj je OS na onu drugu particiju. Šta god da zabrljaš na particiji na kojoj je OS u roku samo 15-tak minuta sa druge particije opet vratiš OS u "punoj snazi". Ja tako radim i nemam nikakvih problema.
Svako ko se malo jače razume u kompjutere složiće se sa mnom. Pozdrav [ Ivan Starčević @ 10.01.2004. 17:38 ] @
Imam jos nekoliko pitanja na osnovu tvog post-a:
1. Posto imam veoma malo memorije HDD-a i nemam ga za bacanje da li smem da stavim da mi sistemska particija bude 1 gigabajt? 2. Da li kada hocu da Ghost-ujem sistem stavljam samo neophodne stvari na tu particiju drivere, directx... bez ikakvih aplikacija ili instaliram i programe koje koristim? 3. Ja se izvinjavam modovima sto ovo pitanje nije u tematici foruma ali posto si mi vec rekao da mi treba Ghost mozes li da mi postujes link? P.S. nikao ne mogu da ga nadjem na google-u!!! Bojan Bašić: obrisan nepotreban citat [Ovu poruku je menjao Bojan Basic dana 12.01.2004. u 21:29 GMT] [ pctel @ 10.01.2004. 17:59 ] @
Evo ja cu odgovoriti na pitanja 1 i 2:
1: 1Gb je malo za rad u XP-u, trebace ti barem 3x vise. 2: Ono sto nemas pre upotrebe ghosta, neces imati ni posle "popravke sistema", sve sto u medjuvremenu instaliras se gubi! [ Corleone @ 10.01.2004. 19:15 ] @
Na pitanja 1 i 2 ti je dao odgovor pctel.
Nadovezujem se na pitanje 2. Prvo instaliraš Windows i sve pripadajuće drajvere, Office i to kada GHOST-uješ može da stane na 1 CD. Pozdrav [Ovu poruku je menjao Corleone dana 12.01.2004. u 02:44 GMT] [ dejan024 @ 10.01.2004. 21:36 ] @
Koja ti je to verzija ghosta od 685 KB? Jel radi sa NTFS particijama ? Meni ghost 2003 tek radi sa ntfs particije i tezek je skoro 1 MB.
[ kUdtiHaEX @ 11.01.2004. 09:11 ] @
Ja sam objasnio kako se radi sa GHOSTOM u Windows Desktop sobi, FAQ: WINDOWS ZA POCETNIKE. Necu da se ponavljam, jer sam tamo sve lepo objasnio, samo sto cu dodati da skinete Ghost 8.0
[ Ivan Starčević @ 11.01.2004. 11:02 ] @
Narezao sam ja tu TOP temu u html-u, zato sto ima mnogo korisnih stvari...
[ Ivan Starčević @ 12.01.2004. 18:32 ] @
Sve je to lepo Ghost je odlično rešenje za ljude koji rade samo određene stvari na svom računaru, a za mene koji svaki dan skidam po neki program i nekada instaliram igrice to nije najbolje resenje.
[ The Razza @ 23.05.2006. 21:18 ] @
Citat: Corleone: Najbolje ti je da formatiraš disk na dve particije. Na jednoj neka ti bude operativni sistem a na drugoj podaci. Na onoj na kojoj je OS instaliraš Windows, sve programe koje koristiš, ali bez podataka, samo programi. Kada sve to uradiš nabaviš program GHOST 7.0 i onda GHOST-uješ particiju na kojoj je OS na onu drugu particiju. Šta god da zabrljaš na particiji na kojoj je OS u roku samo 15-tak minuta sa druge particije opet vratiš OS u "punoj snazi". Ja tako radim i nemam nikakvih problema. Pozdrav Podrzavam Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|