[ Sc0rp10 @ 11.02.2010. 18:53 ] @
Videh temu koju je otvorila maja333, ali mene zanima nesto drugo pa eto resih da otvorim svoju.Posto bih ove godine trebao da upisem neki fakultet koji se bavi IT, gledao sam infostud, citao ovde teme i u velikoj sam nedoumici.Procitah dosta komentara, misljenja kritika u vezi raznih fakulteta.

Ja bih najradije studirao RAF s obzirom da mi deluje kao fakultet koji je najvise posvecen IT-u, ali nazalost finansijska situacija to ne dozvoljava tacnije mozda bih i mogao da podnesem to finansijski ali mnogo bolja solucija bi bila da ima neka jeftinija alternativa, jer nisam iz bga pa bih pored skolarine morao da placam i stan.ETF bih izostavio iz price.

Od drzavnih koliko sam gledao ostaju mi fon i ftn.Iskren da budem nesto mi se ne svidja na fon-u to sto ima dosta predmeta u vezi ekonomije, a mene to nesto i ne zanima, pa me zanima da li vredi sta diploma fona u it-u?Kakav je ftn kroz neka iskustva?Od privatnih sam video vec spomenuti raf, fit, apeironov fit, fakultet za kompjuterske nauke na megatronu i departman za informatiku i rańćunarstvo na singidunumu s tim sto ove fakultete (osim prva dva) nisam nasao/video neka misljenja.
[ Sc0rp10 @ 14.02.2010. 21:50 ] @
Zar je moguce da posle 30+ pregleda niko nema nikakve utiske da iznese?
[ sanja2010 @ 14.02.2010. 22:04 ] @
Za RAF mozes da pokusas da se iscimas oko takmicenja (ako volis da resavas algoritamske zadatke) i da obezbedis sebi stipendiju :)
Ne znam zasto bi ETF izbacio iz price, nije ni to lose resenje. Ako ti ne smeta teoretisanje, mozes da pogledas i informatiku na Matematickom.
O FIT-u i FON-u ja nemam neko narocito misljenje, ali nemam ni dovoljno iskustava s njima da mogu bilo sta da kazem.

Generalni savet je da pogledas planove i programe, vidis koji ti se najvise svidjaju, popricas sa studentima tih fakulteta i vidis sta ti je ciniti.