[ lovephotography @ 15.02.2010. 09:25 ] @
dakle, imam problem...

prije petnaestak dana sam promjenila password na starom gmail accountu. password je promjenjen u ljutnji, jer sadm primjetila da je moj muz gledao par dna ranije kako sam ukucavala password. e sad, ja nemam pojma sta sam stavila ko novi password. s obzirom da ovaj gmail pravo star account, vise se ne sjecam ni secret pitanja, alternativne adrese nije ni bilo jer mi je to prvi mail.. i tako..


negdje sam procitala da je moguce pronaci sve ukucivane sifre na nekom racunaru. sad je pitanje kako.. ima li to veze sa onim SAM fileom... i kako procitati ista is SAM filea, s obzirom da koristim laptop a ne racunar koji ima diskete.


hvala na svakoj vrsti pomoci...
[ misk0 @ 16.02.2010. 02:00 ] @
SAM file cuva Windows password-e (za logovanje na Windows a ne na gmail). Svaki browser prati naloge i sifre i ako si se i jednom ulogovala sa novim passwordom i omogucila da on to sacuva, mozes pogledati u 'Saved passwords'. Ako nisi to uradila, tesko da mozes bilo sta drugo uraditi.
Jedini nacin (mislim) je da trazis da ti na e-mail koji je povezan sa ovim (originalni) posalju podatke za reset sifre (ako je ta opcija i moguca, nisam siguran).