[ srpsko gradjevinarstvo @ 17.02.2010. 12:52 ] @
Da bi domen .RS ušao u Evropu kao i svaki drugi normalan domen normalnih država, odlučio sam da budem administrativni kontakt strancima i Srbima koji žive u inostranstvu. Ko nema rođaka u Srbiji, ili mu registar neće da bude administrativni kontakt, ja ću mu uvek izaći u susret. Potrebno je da mi dostavite samo :

1. E-mail registra kod koga registrujete domen

2. Ime domena (www.nesto.rs, www.nesto.in.rs)

na e-mail [email protected]

Ja ću na taj e-mail OR proslediti moja dokumenta (ličnu kartu i pasoš) u najkraćem roku. Okačio bih ja svoja dokumenta ovde da ih možete sami poslati, ali su mi sugerisali da to ipak ne radim. :)

Mislim da je zastareloj struji u RNIDS-u, koja skuplja papir zadat udarac ukidanjem slanja papira, e sada se treba boriti da ova glupa barijera sa strancima padne. Jer glupostima se kičma lomi oštro i u hodu. Ko god hoće .RS domen treba mu ga dati, baš kao i .me domen. Ko ne shvata da je to afirmacija ove zemlje, neka beži u mišju rupu i ne javlja se više nigde.

Pozivam i druge da krenu ovim putem javno da pomažu strancima, da ovi umetnici iz Skupštine RNIDS-a, koji čitaju ove teme (a čitaju ih) shvate da je vreme izolacije i magle odavno prošlo. Ovo nije diktatorsko-komandna sredina (kao Kuba, Koreja ili Kina) gde ti komunistička partija određuje onako drugarski koje sadržaje možeš pratiti na internetu, a koje ne.

E ako dođu da me vode u ćorku zbog nekog .RS domena, biće mi veliko zadovoljstvo.

Ova cena je sramota i ovaj komunizam mora da padne. Neka ljudi lepo reguju preko nas volontera kao administrativnih k., i neka naši OR zarade 20e, a ne ovi lopovi 70E.

http://www.101domain.com/rs.htm

http://www.marcaria.com/domain...bia-domain-registration-rs.asp