[ ivanmaat @ 17.02.2010. 17:31 ] @
Imam adsl a zeleo bi da mogu protok da delim sa jos jednim kompjuterom u drugoj sobi. Znaci da kad je i ovaj moj kompjuter iskljucen da mogu samo da upalim modem i da imam net na tom drugom kompjuteru.

Voleo bi da to bude bez zicica, pa da li neko moze da mi preporuci neki wireless ruter i ako jos nesto ima sta bi trebalo da znam?

Hvala.
[ Marko Cukalac @ 18.02.2010. 21:43 ] @
Imas adsl modem sa ethernetom ili samo sa usb-om? Ako imas sa ethernetom onda uzmi bilo koji wirelles DSL ruter, ako imas samo sa usb-om uzmi neki ADSL modem ruter.. preporuka za uredjaj? hm.. linksys, d-link, zyxel...;)
[ ivanmaat @ 20.02.2010. 15:46 ] @
U pitnju su dva kompa kod devojke.

Jedan naravno ima adsl, e sad nisam gledao da li je usb itd. Da li i za drugi komp treba da se kupi modem ili je ruter dovoljan?
[ demi035 @ 21.02.2010. 10:53 ] @
Evo kako je to kod mene, mozda ti pomogne. Da li taj racunar koji ima adsl, prikacen je preko USB na modem ili preko etherneta? U zavisnosti od toga moras da kupis wireless ruter, posto je kod mene ethernet ja sam kupio TP link 340g, jer je bio najjeftiniji, a lepo radi kod drugara i za racunar koji nije na adsl-u kupi wireless karticu, imas TP link usb za 1000din isto najjeftinija koja jeste losa, ali za male udaljenosti ok radi. To ti je sve 3400din.
[ Baterija @ 03.03.2010. 21:26 ] @
ja imam "D-Link DSL2740B" Radi sa Post ADSL Liniju ima wireles plus 4 Lan porta, sigurnost podataka kompletno, radi perfekto lako je konfigurisati.
3 godine garanciju ima. neces imati problema. ja sam kupio ga kupi u Pakom Shop-u.