[ zokyy @ 18.02.2010. 18:02 ] @
Na televizoru VIVAX imam problem.Na prvom kanalu je memorisan prvi hrvatski program ,na tom kanalu mi slika namagnetisana .Ostali programi uredu.Mijenjao sam PTC nije pomoglo.POMOC |
[ zokyy @ 18.02.2010. 18:02 ] @
[ tomazo @ 18.02.2010. 18:32 ] @
Bez daljneg ovo nema nikakve logike...
![]() ![]() ![]() PS: Da vi slučajno niste "daltonista"...(bez uvrede) [ alexa_pg @ 18.02.2010. 23:18 ] @
Ovakav kvar je nemoguc.
Ako imas cime, fotografisi TV da vidimo tu pojavu koju ti zoves namagnetisan ekran. Mozda je nesto sasvim drugo u pitanju. [ habit @ 18.02.2010. 23:31 ] @
Zoky, nema sanse za tako nesto, sem da je onome tamo u HRT1 namagnetisana kamera :):):)
Kad skines TV sa programa i ostane na rasteru ukljuci blue back zastor i videces da je slika cista plava i nema mrlja...tu je prici o magnetizaciji kvar... Ajde uslikaj to da vidimo, bas me zanima sta je. Ovi prokleti kinezi prave svakakve smicalice..ima neklih ploca gde u odredjenom fr opsegu stiskom ma mute pojave se strafte...daj da vidimo to, napisi i koji je opseg, Ch ili fr-ja...mozda opet neki bag. pozz, cubica :) [ Chellawy @ 19.02.2010. 07:42 ] @
nije ti namagnetisan ekran vec ti je verovatno podesen drugaciji sistem obrade signala
pa umesto PAL imas SECAM i li NTSC.... memorisano za taj program proveri u meniju... [ banetv @ 19.02.2010. 10:32 ] @
Ceo forum skočio da pomogne a od njega ni traga. Zokyy jesi li živ?
[ habit @ 19.02.2010. 12:30 ] @
Da bre,,,Chelly u pravu si!!! Verovatno taj ima u pretrazi da moze da mu se krsti koji je sistem po programskom mestu...tacno je to. Dobro si se setio...gde li je Zoky stvarno da potvrdi...da nije otisao da juri HRT kamermana? :):):)
pozz, cubica :) Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|