[ milosijaa @ 20.02.2010. 21:31 ] @
Nov sam kada je rec VB.NET i imam sledeci problem NE mogu od niza stringova na napravim jedan veliki string sa delimiterom | Konkretno Ja ucitavam neke kodove (stringovi) sa SMARTCARD kartice i smestav ih u niz koji sam definisao kao Code: dim arr_niz(30) as String zatim pokusam da spojim vrednosti iz tog niza u jedan string sa sledecim kodom Code: Dim tmp As String = "" tmp = Join(arr_friends, "|") takodje sam probao i Code: Code: Dim tmp As String = "" tmp = String.Join("|", arr_friends) Probao sam i preko For petlje Sve u svemu kao rezultat u promenljivoj tmp dobijem samo prvi element niza. Naglasavam da niz ima vise od jednog elementa koji nije prazan string. Meni je ovo veoma cudno i ceo dan mi ode na ovo. Da li neko ima ideju??? Molim za savet.... Jos nesto... ako HARDKODIRAM niz stringova onda se konkatenacija odradi dobro, ali kao pokusam da konkateniram niz sa kodovima sa kartica desava se ono sto sam vec ranije napisao.. Da li mozda stringove u nizu treba nekako da konvertujem, cast-ujem ili ..... Pomagajte bas mi je hitno |