[ Aleksandar Maletic @ 21.02.2010. 13:40 ] @
Momci,instalirao sam Vista Mizer na svoj XP,cisto radi fore da probam...nije mi se svideo i deinstalirao sam ga,ali imam jedan problem...na desktopu mi je razmak izmedju foldera citavih 5 cm otprilike i ne mogu foldere da vratim u predjasnje stanje,a uzrok je sugavi Vista Mizer...da li mozete da mi pomognete da vratim foldere u predjasnje stanje?Hvala svima unapred...
[ valjan @ 22.02.2010. 02:12 ] @
Uf, kakav razmak, izmedju kakvih foldera, koje je predjasnje stanje? Ja nista nisam ukapirao sta je problem kod tebe... Moze neki screenshot ili nesto?
[ Aleksandar Maletic @ 22.02.2010. 13:47 ] @
Vidi,rezolucija mi je 1024x768,stalno je drzim i nemoguce je da toliki razmak izmedju ikonica bude na desktopu,ne mogu jednu drugoj da priblizim na vise od 5cm...sugavi Vista Mizer mi je nesto pobrkao...
[ valjan @ 22.02.2010. 14:34 ] @
A ako pokusas da menjas po ovom receptu sta se desava?
[ Aleksandar Maletic @ 22.02.2010. 15:18 ] @
Pokusao,ne vredi...i horizontalni i vertikalni razmaci su bili 80,vratio sam ih na 20,ali nista,nema promena...glupost ziva,bolje da nisam ni instalirao onaj Vista Mizer,ocigledno je ostavio traga,ali sam ga deinstalirao i po obicaju ocistio pomocu CCleaner-a...ne razumem sta treba da uradim da bih vratio sve...da pokusam sa System Restore?Mozda je to resenje...
[ Aleksandar Maletic @ 22.02.2010. 15:31 ] @
Evo upload-ovao sam na Rapidshare screenshot,pogledaj...

http://rapidshare.com/files/354266207/Screenshot.bmp.htm
[ Brodoplovac @ 22.02.2010. 16:20 ] @
Ako je problem razmak između ikonica možeš da skineš program TuneUp - on ima mogućnost povećavanja i smanjivanja razmaka između ikonica.

@Aleksandar Maletic
Nemoj sliku da postavljaš na rapid - niko ti je neće gledati. Predlažem
http://ww.hostanyimage.com/
[ Aleksandar Maletic @ 22.02.2010. 17:46 ] @
Problem jeste u razmaku izmedju ikonica,ali pokusao sam i ovako (Properties>Appearance>Advance) i preko TuneUp-a jer ga stalno koristim...ne moze nikako da se vrati u prvobitno stanje,ne razumem uopste u cemu je fora...
[ Milos911 @ 22.02.2010. 18:29 ] @
Probaj da opet instaliras pa obrises taj program. Samo da ti ne zezne nesto drugo :)
[ Brodoplovac @ 22.02.2010. 18:53 ] @
Probaj da uradiš to što si naveo (Properties>Appereance>Advanced), a nakon toga isključi i ponovo uključi Align to grid.

Možda je dovoljno samo da isključiš i ponovo uključiš Align to grid.

[ Aleksandar Maletic @ 22.02.2010. 19:42 ] @
Oho konacno sam namestio... :))) Hvala @Brodoplovac,ovo poslednje je bilo u pitanju...iskljucio sam Align to grid,pa sam u Appearence podesio i horizontalni i vertikalni razmak jednak...sad je super... :)))