[ eXoSaX @ 24.02.2010. 16:33 ] @
Pozdrav svima!

Da li neko zna kako se zove ovaj port? Hoću da ga povežem na računar, ali nemam kablo. Znate li nekoga da prodaje? Na netu sam nalazio da imaju RS232 interfejsi, ali ovaj prvi put vidim.

Hvala!
[ Sepa011 @ 24.02.2010. 20:08 ] @
Jos da kod slikanja nosi 'odsekao' model PLC-a (a nisi ni napisao u tekstu) pa da ti se pomogne. Ovako...

BTW, ima na guglu svastanesto po tom pitanju (to tek onako, jelte).
[ eXoSaX @ 25.02.2010. 16:22 ] @
Mislio sam da će vam biti dovoljno da vidite port, da ga prepoznate i da mi date njegovo ime i gdje ima da se nabavi. Međutim, koliko sam ja shvatio, ovo je specijalno pravljeno samo za Siemens PLC uredjaje i nije standardni interfejs.
[ robert63 @ 25.02.2010. 16:32 ] @
@eXoSaX

Dodaj Ti i model tog PLC-a ( koji Si osekao-na slici),

Od viska informacija NE boli glava,a mozda ima korisnog saveta.
[ paga @ 25.02.2010. 16:44 ] @
To ti je mesto u koje se stavi memorijska kartica sa odgovarajucim adapterom.
U taj prostor se smesta i kabal za konekciju sa racunarom . To je odgovarajuci kabal koji ne mozes da napravis . Oznaka porta je nebitna.
[ Sepa011 @ 25.02.2010. 18:14 ] @
Citat:
eXoSaX: Mislio sam da će vam biti dovoljno da vidite port, da ga prepoznate i da mi date njegovo ime i gdje ima da se nabavi. Međutim, koliko sam ja shvatio, ovo je specijalno pravljeno samo za Siemens PLC uredjaje i nije standardni interfejs.

Misliti i 'cvece brati' su dve potpuno suprotne stvari.

To ti dodje k'o da si uslikao gace, a da mi nagadjamo koje je godiste, musko/zensko,...

Evo, imam i ja neku skalameriju, jos da mi neko kaze kako da je povezem sa muzickim uredjajem (kakav mi kabel treba)
[ robert63 @ 25.02.2010. 18:33 ] @
Citat:
Sepa011: Misliti i 'cvece brati' su dve potpuno suprotne stvari[/url]

--E nasmeja me nacisto!,Sepa,
-sunce li Ti "kalaisano" !!!-

>>To ti dodje k'o da si uslikao gace, a da mi nagadjamo koje je godiste, musko/zensko,...<<

,,

je**Te,,,,kakva si Ti Fantazija !

Kako Te do sada nije NASA Vrbovala--za "savetodavca"-???

idi bre u ,,stomak me zabole,od smeha