[ igispasic @ 25.02.2010. 01:32 ] @
...tacnije izgubim konekciju na neko vreme, pa se posle nekoliko minuta vrati i onda sve radi ok, i tako nekad i do 2-3 puta u toku dana, jel imao neko ovakvih problema, dal neko zna da mi kaze zbog cega mi se ovo desava, posto sam dosta listao po postovima vezano za ovaj modem, dosta korisnika se zali, mislim nisu zadovoljni ...
[ niki 67 @ 27.02.2010. 01:50 ] @
Da ti neko krade net pa da je namestio reconnect prilikom skidanja router bi se palio i gasio ko zna koliko puta-znaci ne bi trebalo da je to-a to mozes i proveriti.Telekom i samo Telekom je odgovor na tvoje pitanje.Pogledaj malo teme(sta sve ljudi dozivljavaju)nisi jedini i ja imam po nekad takve probleme.Iz cista mira izgubi konekciju na 10-ak sekundi i ponovo uspostavi-u toku nedelje bar 2-3 puta.Ranije sam imao HG520 sad imam Pirelli ali to ne menja stvari-problem je "Telekom".
[ igispasic @ 27.02.2010. 20:19 ] @
pa onda je najbolje da ih otkacim, raskinem ugovor ...
[ RADOVAN IV @ 02.03.2010. 06:02 ] @
Citat:
niki 67: Da ti neko krade net pa da je namestio reconnect prilikom skidanja router bi se palio i gasio ko zna koliko puta-znaci ne bi trebalo da je to-a to mozes i proveriti.Telekom i samo Telekom je odgovor na tvoje pitanje.Pogledaj malo teme(sta sve ljudi dozivljavaju)nisi jedini i ja imam po nekad takve probleme.Iz cista mira izgubi konekciju na 10-ak sekundi i ponovo uspostavi-u toku nedelje bar 2-3 puta.Ranije sam imao HG520 sad imam Pirelli ali to ne menja stvari-problem je "Telekom".

Upravo talo, imam HG520. Eto sinoc sam se jedva konektovao na omiljeni server za COD2, i posle 10-ak minuta puce veza... pokrenem Mozillu, kad nema neta. Sve sam im zvezde sa neba ...a i nije prvi put, zadnjih mesec dana sve cesce .
[ zoranpr @ 02.03.2010. 18:53 ] @
Probaj da prijaviš smetnju, ovde taj problem ne možeš da rešiš.