[ preamable @ 25.02.2010. 10:55 ] @
Da li zna neko neki dobar mail klijent koji moze da automatski prilikom slanja bilo kog maila isti prosledi i na vec devfinisani mail. Znaci recimo neko je krenuo nekome da salje i ta poruka je stigla tome kome je poslao i automatski se poslala na predefinisanu email adresu koja je u podesavanjima recimo?
[ plavigor @ 28.02.2010. 01:22 ] @
Ja bih ti rado pokušao pomoći ali te ništa ne razumem. 'Ajde još jednom.
[ Catch 22 @ 28.02.2010. 01:50 ] @
Citat:
preamable: ... recimo neko je krenuo nekome da salje i ta poruka je stigla tome kome je poslao i automatski se poslala na predefinisanu email adresu...

Outlook Express / Windows Mail to umeju da odrade (a verujem i bilo koji drugi napredniji email client) preko:

Tools / Message Rules / Mail

[att_img]
[ preamable @ 02.03.2010. 12:21 ] @
probao sam, ako sam dobro shvatio on bi trebalo da poruku koju imam u inboxu ponovo posalje meni na mail koji sam mu naveo kao pravilo i prihvatio za koriscenje to pravilo , ali NE RADI
[ Take 5 @ 02.03.2010. 12:55 ] @
Trebalo bi da se odnosi samo na poruke pristigle nakon kreiranja ovog pravila (ako si ga pravilno kreirao)?
[ preamable @ 02.03.2010. 15:10 ] @
ne ne nisamo se razumelibas zato i trazim pomoc, treba mi automatsko forwardovanje poruke koju neko salje za te pristigle sam sredio.

verovatno da postoji neki program koji ima u podesavanjima da kada saljes nekom mail on sam automatski doda na bc iili cc u skrivenoj opciji ili nemora da bude skrivena i mail na koji se takodje prosledjuje ta p oruka
[ todra @ 13.03.2010. 19:06 ] @
To mogu TheBat i Mozilla Thunderbird (verovatno i ostali bolji klijenti)

U TheBat u podešavanjima Naloga izaberi Obrasci za poruke - Nova poruka pa levo iz menija Macros izaberi Predefined Fields BCC (Dodatni primaoci nevidljive kopije)

U Mozilla Thunderbird Tools - Account Settings - Copies & Folders pa levo špd When sending.... potvrdi polje ispred Bcc these email... i unesi željenu adresu.

Pozdrav!
[ preamable @ 15.03.2010. 00:24 ] @
hmm ok probacu