[ mciric @ 27.02.2010. 14:04 ] @
| Pre neko vece se sve ukocilo samo je strelica mogla da se pomera. Nisam mogao da pristupim ni my computeru i ostalim ikonicama, jednostavno se sve ukocilo. Formatirao sam i posle nekog vremena isto. Sledeci dan sam OPET instalirao sistem i opet se isto ponasa! Sta da radim i sta to moze da bude??? |
[ mib357 @ 27.02.2010. 15:12 ] @
Možda je hardverski problem!! Pogledaj kako ti radi hladnjak na procesoru, da nije zaribao?
[ mciric @ 28.02.2010. 11:27 ] @
Nije hladnjak. Sad racunar radi kad izvucem kabli za internet, a kada je povezano na net isto se koci. Sta bi to moglo da bude ?
[ mciric @ 04.03.2010. 11:41 ] @
Evo ovako. Sad i kada je kabl za internet ukljucen i kada nije racunar se isto ponasa. Naime, radi sve super i onda se odjednom ukoci, samo strelica moze da se pomera, ali ima onaj pescanik kao da radi nesto i ne moze nigde da se klikne, pa zbog toga mora da se restartuje racunar na dugme. Sta bih ja mogao da uradim da popravim ovo, napominjem da i kada instaliram sistem ponovo isto se ponasa. Sta bi to moglo da bude?
PISITE !! !! !! !
[ despot77 @ 04.03.2010. 15:43 ] @
Pa problem je očito hardwerske prirode ako se ponavlja nakon svježe instalacije...
[ mish_ns @ 04.03.2010. 19:43 ] @
Jesi formatirao samo jednu particiju ili ceo disk?
Ako formatiraš particiju gde ti je windows, moguće je da ostanu virusi na drugoj particiji...
Dešavalo mi se da instaliram Windows, formatiram C:, ugasim kompjuter, i kad ga ponovo uključim javi se problem.
[ beyondecliptica @ 05.03.2010. 00:10 ] @
Probaj sa drugom verzijom WINDOWSa, kako se ponasala ta verzija ranije, meni je to par puta resilo problem, takodje probaj sa LINUXom cisto da vidish da li je problem hardwerske ili softverske prirode!
UBUNTU je besplatan i za download i mozesh ga poruciti netom, CD stize na kucnu adresu!
[ boxxter @ 05.03.2010. 00:36 ] @
I obavezno da castis postara rakijom kad ti ga donese, da bi ti radilo to kako valja. I vidi jel ti spojeno to sve u kompu kako treba. Spojeve na mreznoj, ram, grafika i ostalo. Dal` gubi negde kontakt od prasine ili tako nesto.
[ Bash1711 @ 05.03.2010. 11:46 ] @
Imao sa isti problem, otisao jedan modul od memorije.... Probaj da vadis jedan po jedan pa restart racunara. Takodje u task- manageru vidi da sta ti zakucava racunar.
[ mib357 @ 06.03.2010. 22:44 ] @
Rekao sam ti gore da je moguće da ti kuler nije dobar. Izmjeri temperaturu procesora, prvo skini ovaj program :
http://www.cpuid.com/hwmonitorpro.php
[ mciric @ 07.03.2010. 19:01 ] @
Reseno! Deaktivirao sam neke procese u task menadzeru, obrisao sam sedam spajvera, i instalirao drugi antivirus i to je to. Nije hardverski problem. najvise su pravili problemi neki procesi . Hvala svima na saradnji.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|