[ dbajovic @ 28.02.2010. 11:51 ] @
Zdravo svima!
Imam problem sa Lexmark Z730. Nekoliko puta sam dopunjavao kertridz i kupovao nove kretridze i sve je radilo OK.
Poslednji put kada sam dopunio kertridz, posle ubacivanja kertridza u stampac i zadavanja stampe dobijam poruku Unsupported cartridge.
Pomislio sam da je crkla elektronika na kertridzu i kupio nov kertridz.
Medjutim ponovo se javlja ista poruka.
Reinstalirao sam driver, instalirao stampac na drugom racunaru, pokusavo sve kombinacije sa dopunjenim i novim kertridzom ali uvek se javlja ista greska.

Molim za pomoc!

Unapred hvala!
Dragan
[ dendic @ 28.02.2010. 19:53 ] @
Moze li se ikako taj printer resetovati,obicno Lexmark printeri se resetuju tako da otvoris neki poklopac na njemu pa ga ukljucis i onda kliknes nekoliko puta na neko dugme na njemu...
[ dendic @ 28.02.2010. 19:54 ] @
Moze li se ikako taj printer resetovati,obicno Lexmark printeri se resetuju tako da otvoris neki poklopac na njemu pa ga ukljucis i onda kliknes nekoliko puta na neko dugme na njemu...
[ dbajovic @ 11.03.2010. 09:04 ] @
Pregledao sag ga i nema nikakav poklopac, a nema ni dugme. Ne znam kako se moze resetovati.
[ Ana27 @ 16.03.2010. 09:21 ] @
Možda ti je otišla elektronika na samom štampaču. Na ležištu za kertridž imaš pinove. dešava se da ta elektronika pregori, a onda se obično štampač baca u đubre, jer se popravka ne isplati. Ali proveri prvo, odnesi u neki servis.