[ bobby63 @ 05.03.2010. 18:15 ] @
Nov sam u svetu c++ ali zahtev koji ne mogu da izbegnem je da aplikacija bude c++ "win32 Project". Aplikacija paraleno radi na industriskom racunaru koji kontrolise neki proces i trebalo bi da mom programu preko TCP protokola salje neke podatke (ovo ne mogu da menjam). Na google sam naso masu biblioteka ali mi se najvise dopala ova Alhem C++ Socket Librarie . Na sajtu ima brdo odlicnih tutorijala i sve to ne izgleda previse komplikovano + sto radi preko eventa sto meni odgovara. Problem je sto u visual studiu nikako ne mogu da kompajliram bilo sta sa ovim bibliotekma. U property>configuration propery>c++>general sam podesio Aditional Include Directories ali kada pokusam compajliranje dobijam masu (50-tak) gresaka tipa Code: Error 1 error LNK2019: unresolved external symbol "public: __thiscall TcpSocket::TcpSocket(class ISocketHandler &)" (??0TcpSocket@@QAE@AAVISocketHandler@@@Z) referenced in function "public: __thiscall DisplaySocket::DisplaySocket(class ISocketHandler &)" (??0DisplaySocket@@QAE@AAVISocketHandler@@@Z) DisplaySocket.obj PlateCHKWin32 Error 2 error LNK2001: unresolved external symbol "public: virtual void __thiscall Socket::Init(void)" (?Init@Socket@@UAEXXZ) DisplaySocket.obj PlateCHKWin32 itd.. Ima li neko ideju u cemu je problem? PS Ako ne moze nista sa ovim bibliotekama ima li neko predlog za neki drugi jednostavni socket library koji radi u VS? Pozz svima i unapred hvala. |