[ nemanjat @ 06.03.2010. 09:33 ] @
| Zna li neko koji program da koristim da bih napravio butabilni XP ali da imam opciju da mogu da ubacim u njega razne programe npr. pretrazivace ( firefox, opera, google chrome ... ) i da me prilikom dizanja sistema pita koji hocu da instaliram, a ne da mi automatski instalira iste ... hocu da napravim nesto sto je kao lastXP ... znaci da mi prilikom instalacije nudi opcije koje ja hocu, a ne da mi automatski instalira sve sto ima na njemu ... |
[ Take 5 @ 06.03.2010. 10:56 ] @
^ Možda da probaš da napraviš svoj operativni sistem "Last Nemanja XP"?
[ nemanjat @ 06.03.2010. 12:09 ] @
hahahaha ... smesno jeste samo ovo trazim da bi moj sin koji ima 14 god. se malo vise zainteresovao za rad na kompu... vec je pravio sam jedan butabilni disk preko Nlite ... izbacivao neke komponente ( gledajuci po netu kako se to radi ) ubacujuci pojedine stvari ...
sada bi bilo lepo ako znas koji program bi mogao da koristi da mi kazes ... jer to bi bilo malo zanimljivije , a i naprednije od onoga sto je do sada radio ...
[ nemanjat @ 11.03.2010. 09:47 ] @
Moze li mi neko pomoci oko ovoga ?
[ Kosta ******um Rex Persia @ 11.03.2010. 23:09 ] @
Kucaj samo u Google ovo i onda klikni na više linkova i samo prati uputstva šta da skineš i kako da to uradiš.
Kucaj dakle ovo u Google "how to make bootable XP on usb flash" ili ovo "how to install Windows XP from usb flash"
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.