[ banja_luka @ 06.03.2010. 17:05 ] @
ovo je vjerovatno glupo pitanje... ali ja veze nemam o ovome... znaci u autu sam imao stari kasetofon koji sam odlucio da konacno zamjenim cd playerom.... kupio lg lac2900 koji ima jedan konektor pozadi... i uz njega je dosao mnogozilni kabl sa adapterom koji sam skopcao na 2 izlaza iz mog auta... i onda drugi kraj u radio...logicno... e sad je stvar sto u kutiji za radio nema prostora... i to sve pozadi ne moze da stane.... znaci treba mi radio koji ima isto dva ulaza (1 valjda za napajanje i drugi za zvuk) da bih mogao direktno da ga prikopcam... moje pitanje je: kakav radio treba da trazim? kako se zovu ova 2 konektora?

hvala unaprijed!
[ vodjang @ 06.03.2010. 19:03 ] @
Citat:
banja_luka: ovo je vjerovatno glupo pitanje... ali ja veze nemam o ovome... znaci u autu sam imao stari kasetofon koji sam odlucio da konacno zamjenim cd playerom.... kupio lg lac2900 koji ima jedan konektor pozadi... i uz njega je dosao mnogozilni kabl sa adapterom koji sam skopcao na 2 izlaza iz mog auta... i onda drugi kraj u radio...logicno... e sad je stvar sto u kutiji za radio nema prostora... i to sve pozadi ne moze da stane.... znaci treba mi radio koji ima isto dva ulaza (1 valjda za napajanje i drugi za zvuk) da bih mogao direktno da ga prikopcam... moje pitanje je: kakav radio treba da trazim? kako se zovu ova 2 konektora?

hvala unaprijed!

Radio koji se spaja "Euro Jack-om"!
Ta dva konektora zovu Euro Jack...
Pozz
[ jugotb @ 06.03.2010. 19:34 ] @
Citat:
banja_luka:... e sad je stvar sto u kutiji za radio nema prostora... i to sve pozadi ne moze da stane...

Kako nema, koje je auto u pitanju? Montirao sam ih djavo zna koliko, ali takav problem nikad nisam imao. Uvijek se nadje prostora negdje sa strana, ispod, iznad...
[ banja_luka @ 07.03.2010. 11:16 ] @
...citroen.... kad se svi kablovu gurnu pozadi zakace se na sajlu sto pokrece klapne ventialtora... i onda ne mogu smjeravati vazduh u kabini... glupa situacija ali sta da radim sada.... znaci trazim radio sa Euro Jackom?
[ jugotb @ 07.03.2010. 17:34 ] @
Stariji LG-ijevi modeli lac 2800, 3800, 5800usb (sve do ovog sto si ti imao) se kopcaju sa euro dzekom direktno u njih, potrazi negdje neki od njih.