[ vatcslav @ 10.03.2010. 17:49 ] @
Imam telekomov adsl vec godinu i cetiri meseca,sa prekidom od 5 dana, i to je bitno zbog sledece stvari. Hteeo sam posle godinu dana ugovora da zamenim ruter kod ptt-a i da dobijem wirelles ruter,ali su mi rekli da ne moze bez raskida ugovora.RAskinuo sam ugovor 20 novembra i vratio opremu.26 novembra sam potpisao novi ugovor i dobio pretplatu za sledeca tri meseca po 1 dinar.medjutim posle dva racuna dobio sam standardni racun. Objasnjenje operatera je da sam ja platio racun za prethodni ugovor do 20 novembra,da mi je racun za novembar po novom ugovoru 1 dinar za novembar.I da moram da platim i novembar sledece godine,jer moram da koristim 12 meseci adsl.Znaci period od 12 meseci od novembra 2009- 2010 je 12 meseci ja za novembar 2009 imam placen racun za 20 dana 1000 i nesto dinara, pa od 26-01.decembra dinar, pa bih opet trebao da platim novembar 2010 punu cenu.Kakva je to matematika. Poenta svega je uzimajte adsl od 1 u mesecu jer i da uzmete 29 racunaju vam kao da ste koristili ceo mesec |