[ ultraKeen @ 12.03.2010. 15:47 ] @
Zamislite igru koja se desava izmedju vise igraca, recimo njih 10 ili 20. Svaki igrac ima slobodu izbora odredjene kolicine meta bez limita: moze uzeti samo jednu metu ili recimo 100 meta. Raspored meta u igri je haotican, nije vezan za vlasnike tj. mete nisu grupisane u skupove istih vlasnika (mada je moguca i ta varijanta, sto mislim da nije bitno). Mete bivaju upucavane jedna po jedna, nekim slucajnim/RND nacinom na koji volja igraca nema uticaja. Pobednik igre je onaj igrac koji na kraju ostane sam u igri sa bar jednom metom, a svi ostali budu eliminisani jer su im upucane sve njihove mete. Kada pre igre treba da uzmu - po svojoj volji - odredjenu kolicinu meta, igraci mogu da rezunuju na 2 nacina: sto je VISE TUDjIH meta a MENjE MOJIH, to je verovatnoca poGadjanja mojih meta MANjA znaci treba da imam STO MANjE meta sto je VISE MOJIH meta a MENjE TUDjIH, to cu istrpeti VISE pogadjanja mojih meta a da ostanem u igri tj. treba da imam STO VISE meta Koji je rezon bolji? Ili postoji neki treci rezon? |