[ Dzoni-GS @ 12.03.2010. 19:32 ] @
Pozdrav svima! Nakon netmajstora, webmajstora, devprotalka, dizajnzone, resio sam da se registrujem i ovde, posto cesto svratim da procitam po koju temu. 16.jula 2008. sam napravio free forum na forumotionu, pod imenom Gamers Space. Od tada je proslo skoro dve godine, dosta sam naucio i dosta smo napredovali. Za portal koristim Joomla! CMS. Do skoro smo koristili razne template-e koje nadjemo na webu, ali ovaj koji trenutno koristimo smo sami napravili. Tacnije ja sam zasluzan za sav graficki dizajn, sem za logo koji je napravio kneipp (dizajnzona). Programiranje nam je radio jedan lik iz Hrvatske, to cemo jos doraditi jer se portal raspada u IE i Operi. Interesuju me vasi komentari vezani za izgled i funkcionalnost sajta...klasika, sta da dodamo, izmenimo, poboljsamo...generalno misljenje o sajtu. Inace, tekstove pisemo nas desetorica otprilike, placam pisce kolko mogu, imali smo par dobrih oglasivaca...bas sam ove nedelje dogovorio i jednu veliku saradnju i mislim da sajt polako postaje ono sto sam oduvek zeleo. U planu nam je i verzija na engleskom jeziku na kojoj vec uveliko radimo. Ako neko misli da ne mozemo da uspemo na stranom trzistu, navescu mu listu od desetak argumenata koji ce ga uveriti u suprotno ![]() ![]() www.gs.rs |