[ Solunac @ 16.03.2010. 12:12 ] @
Windows 7 Problem Pozdrav! Imam jedan problem ako mogu tako da ga nazovem, bar ja tako mislim sa maticnom plocom ili sa drajverima. Pre par dana sam zamjenio maticnu plocu i naravno da bude to sve kako treba instalirao Win7, sve je to proteklo kako treba do kraja instalacije. Usao u sistem restartovao komp i poslije toga komp nije htio da boot-a sistem. Ploca koju posjedujem je Abit AX78, naravno ubacio sam zadnju verziju biosa i opet ista prica. XP radi bez problema sve je u redu, sama instalacija Win7 je protekla u najboljem redu, ali kad dodje do prvog restarta nakon zavrsene instalacije nema dalje sistem se ne dize. Sve komponente su iste kao i na prethodnoj ploci i na toj ploci Win7 je radio bez problema. Vratio sam staru plocu ali tamo je sve proteklo kako treba i radi komp normalno pod Win7 samo na ovoj Abit-ovoj ploci nece. Napominjem da je WIndows 7 Ultimate 64bit. Na netu sam procitao da Abit ne proizvodi m. ploce (2008) i da ce u naredne 2-3 godine posle prestanka pruzati podrsku korisnicima njihovih proizvoda. Mozda ova ploca nije kompatibilna sa Win7, mada sumnjam da je to ali ko zna. http://www.abit.com.tw/page/en...AME=AX78&fMTYPE=Socket+AM2 Mislim da sam dovoljno opisao svoj problem a ako ne mogu jos neke stvari da dodam kasnije. Mislim ovo pitanje ima veze sa temom o Windows sistemom, pa mislim da sam ga postavio na pravo mijesto. Hvala |