[ Tamara_K @ 20.03.2010. 19:46 ] @
Radi se o kupovini TV-a za moju svekrvu, živi u kući, nema kablovsku nego hvata programe pomoću krovne antene, a za njene potrebe su dovoljni Prvi program i Pink ![]() Osim toga stari samo što nije riknuo. Danas sam na sajtu jednog lanca tehnike videla model : LG 29FG2 RL . Šta vi mislite o ovoj kupovini s obzirom na okolnosti ? I ranije smo mislila da joj kupimo TV, ali sve Fox, Vox, Vivax, Quadro, WEG i sl. Čini mi se da LG, ipak ima renome, za razliku od ovih proizvođača za koje nisam čula ranije. Ono što je čudno da su sad izbacili na tržište ove televizore, razgovarala sam sa prodavcem, kaže da je Sony prestao da proizvodi televizore sa katodnom cevi još pre 5 godina, pa sukcesivno i ostali renomirani proizvođači : Philips, Panasonic i sl. Drugo, LG ima servis u Bg, da li je dužan da u narednih 7 godina isporučuje delove za ovaj model ? Tu me malo strah, jer kupujemo zastarelu tehnologiju. S druge strane bi dobila ekran velike dijagonale, što je njoj bitno, po pristupačnoj ceni, a i ekološka taksa još nije uvedena ( TV ima 40 kg.) |