[ -V-O-Y-A-G-E-R- @ 12.01.2004. 17:08 ] @
Pomagaj sad..jutros sam rekao YaSTu da mi napravi jednu particiju izmedju prve logicke fat32 i trece (native Linuxove reiserfs) i on kao napravi tu particiju (a tu su mi pre bile fat32 particije). Medjutim kad sam rebootovao komp, nije mi se ni jedan sistem mogao dici. On je nekako obrisao sve linux particije (verovatno ih samo ne moze ocitati) i sad sam popravio XP, ali ne znam kojim programom bih mogao da popravim partition table..PMagic 8.0 nema neke napredne opcije po tom pitanju. Ne bih zeleo da ponovo instaliram ceo Linux i prolazim kroz 2 meseca agonije podesavanja :) A i ima nekih stvari koje bih zeleo da imam, a koje su mi ostale na toj particiji. Koristan podatak (koji vam nesto mozda bude znacio) je da PMagic nije mogao da od svih recimo 5.01GB, da napravi particiju (bilo koji FS da stavim), nego sam morao da smanjim particiju za nekih 7.4MB ako se dobro secam i da tu particiju napravim, a onda mi ostane onih 7.4MB neraspodeljenih. Kao da je PMagic ostavio to za sebe. Hvalaa. |